24 januari 2015

Tjena! Veckan har gick fort och var faktiskt en helt ok vecka. Barnen var på bra humör vilket alltid gör allt mycket lättare. Dåligt humör = långa, hemska dagar. Som tur är var det ej en sådan vecka!
Igår påbörjade jag helgen genom att under dagen åka till Finsbury Park och Nathalie för lite våffelkäk. Så gott! Sedan hängde jag med henne och Hannah när de fixade sina naglar innan jag bar mig av hemåt för hämtning av barn. På kvällen var det snabba puckar. Duschade, fixade mig och stack sedan återigen till Nathalie för att tillsammans med henne och Hannah bege mig mot Watford. Är en egen stad ute i zon 7 av London. 
Där var det utgång tillsammans med ett killgäng som gällde. Så otroligt roligt! Kändes mer som en utgång hemma i Sverige än London. Åkte hem idag vid två efter två timmars sömn (om ens det). Någon person vid namn Nathalie skulle ju väcka mig hela tiden så vi tillsammans väckte alla andra.
Nu ska jag snart bege mig av igen, denna gång för att äta på Nandos och gå på bio för att se Taken 3 tillsammans med Nathalie. Mys!
 
Vill ni veta en rolig sak? Om 22 dagar kommer Nadia hit för att spendera fem dagar med mig. Ser framemot det så mycket att jag inte vet vad!!!! Ska verkligen bli SÅ kul.