26 oktober 2014

Vet inte vad jag ska säga om denna helg egentligen... Den har varit för bra för ord helt enkelt. Utgången i fredags var så otroligt rolig, vår vän fyllde år så det var tårta (även om de tog bort den så fort han blåst ut ljusen?!?!) och massor av roligheter!

 
Sedan igår var jag på konserten och såg John Newman. Finns inte ord för vilken fantastisk artrist han är. Han har verkligen allt. Och vilken performer han är alltså! Otrolig. Har aldrig varit på en bättre konsert och kan från botten av mitt hjärta säga att hans energi och scen-närvaro slår One Directions med hästlängder. Är fortfarande helt hypad efter konserten. Kan sumera hans konsert med vad jag sa på instagram: "vet inte vad jag ska säga mer än att om jag älskade honom och hans musik innan konserten idag är det ingenting gentemot hur mycket jag gör det nu". 

Idag mötte jag upp Nathalie vid Regents Park där vi började med en promenad till ett cafe där vi köpte oss te och kaffe. Sedan blev det tjat på en parkbänk innan vi fortsatte gå runt i parken. Aldrig en tråkig stund med henne! Efter en stund där åkte vi till Aldwych, stannade där i mindre än fem minuter innan vi insåg att vi ville på bio i Camden istället. Så det fick bli en tur dit för att se The Maze Runner. Otroligt bra film! Rekommenderar den starkt.