5 februari


^^^Fantastisk låt med en ännu mer fantastisk sångerska. Har haft henne på repeat de senaste månaderna. Kan någon snälla snälla snälla ge mig hennes hår?^^^
 
Om tio dagar har jag min lillasyster här! Tror inte ni förstår hur exalterad jag är. Sååååå sjukt.
Imorgon åker föräldrarna med D, W och L till Frankrike och C blir hemma då han går i skolan i en vecka till innan han får lov. Eftersom han går bilingual har han endast en vecka lov medan D och W har två veckor. Så imorgon ska han sova borta hos en kompis, och sedan hämtar jag honom på lördag runt sex för att ha honom i drygt tjugofyra timmar innan pappan kommer tillbaka på söndag kvällen. Som tur är så är C en underbar grabb när han är ensam.
Så man skulle kunna säga att min "semester" börjar redan imorgon. Att ha hand om ett barn (själv förvisso) kommer bli så mycket lugnare än när det är fyra (/tre). Sedan nästa lördag den 14 februari åker pappan och C ner till Frankrike och jag får huset för mig själv en vecka! Och redan dagen efter kommer Naddi och joinar mig.
Har redan ett fullspäckat schema för vad vi ska göra, som jag tyvärr inte kan dela med mig av här. Håller det hemligt för Naddi nämligen. Men ska försöka ta mycket bilder så ni kan få se vad vi hittar på här.